210 (4)

Hotel Park Allé

Rum

Upptäck vårt varierade utbud av hotellrum på Hotel Park Allé, från rymliga dubbelrum med bekväma sittgrupper och skrivbord till familjerum med två toaletter och lägenheter med fullt utrustade kök

210 (5)

2 personer

Dubbelrum Superior

Ett dubbelrum i större storlek (ca 22m²) med en antingen hel madrass (180cm), eller möjlighet till delning för separata sängar (210cm). Skrivbord med stol samt sittgrupp finns. Plats för extrasäng mot en avgift.

Hotellrum - Hotel Park Allé

2 personer

Dubbelrum

Ett dubbelrum (ca 18m²) med en antingen ihopsittande säng (160cm), eller möjlighet till delning för separata sängar (180-210cm). Skrivbord med stol samt mindre sitt grupp finns.

210 (1)

2 personer

Dubbelrum small

Ett dubbelrum i mindre storlek (ca 15m²) med en queensize bädd (160cm). Skrivbord med stol samt mindre sitt grupp finns.

214 (3)

1 person

Enkelrum

Ett enkelt inrett rum för en person. Skrivbord med stol samt bekväm fåtölj finns på rummet.

218 (1)

2 personer

Kompisrum

Ett dubbelrum med två enkelsängar, separerade av en halvvägg. Har ett badrum med toalett och dusch. Ett skrivbord med tillhörande stol samt mindre sittgrupp finns. TV till vardera säng förekommer.

Boka rum - Hotel Park Allé

Upp till 4 personer

Familjerum

Ett större rum med dubbelsäng (delbara madrasser), samt en bäddsoffa som man får bädda upp själv om inte annat anges. Rummet har två toaletter (varav endast en med dusch). Befinner sig på första våningen och kan därför medföra viss gatuljud.

_DSF0796

Upp till 4 personer

Lägenhet

En 2 rumslägenhet på ca 75m², med badrum, kök och förråd med tvättmaskin. Lägenheten har spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp/frys och kaffe- samt tekokare. I vardagsrummet ryms en extra säng så att två personer kan bo i lägenheten. Hyrs endast ut vid minst 5 nätter.

Hotel Park Allé

Hos oss vill vi att du känner dig som hemma. Välkommen hem till oss, mitt i centrala Kristianstad. 

Tidigare Hotel Duxiana Kristianstad.

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre - lör
  3. sön

Frukost varje dag mellan 07:30-10:00